Stichting Doesburgse Muziekcultuur

Concerten in Doesburg Martinikerk en Gasthuiskerk

Kerstkaart Stidomu 2020.vbestuur
Beste muziekliefhebber,

Wat hadden we ons jubileumjaar graag willen afsluiten met een concert: 27 december, het traditionele kerstconcert te geven door Wilbert Berendsen, dit keer de zondag na kerst!
En we zouden het nieuwe jaar muzikaal begonnen zijn met een optreden van het Apollo Ensemble begin januari in de Gasthuiskerk. Helaas zijn we door de werkelijkheid ingehaald en gooit corona, net als in maart van dit jaar bij de Matthäus Passion roet in het eten.
Tot onze spijt moeten we alle plannen tot en met januari in de ijskast zetten. We hopen van harte dat alle genomen maatregelen helpen om het coronavirus terug te dringen en dat het daarna spoedig mogelijk zal zijn weer live van muziek te genieten.

Plannen
Zodra er meer duidelijkheid is bekijken we welke mogelijkheden er op dat moment weer zijn. Misschien dat het geplande concert te geven door het Sonsbeek Kwintet op 21 februari in de Gasthuiskerk wel door kan gaan. Wel is al duidelijk dat er komend voorjaar geen Matthäus Passion kan worden aangeboden. We houden u uiteraard op de hoogte van al onze plannen.

Het 50e levensjaar was zo voor StiDoMu een bijna stil jaar en zal geruisloos eindigen. Hoe sneu dit jaar voor onze stichting en medewerkers ook is: de musici betalen de hoogste prijs. Maar we zitten niet stil, zodra het weer kan nodigen we graag musici en ensembles uit om naar Doesburg te komen. Plannen genoeg.

Doe mee
We hopen komend jaar en ook daarna ons steentje bij te dragen aan de muziekcultuur. Daarvoor is wel geld nodig. Gelukkig kunnen we nog steeds rekenen op een kring vaste donateurs, waarvoor hartelijk dank. Mocht u nog geen donateur zijn van StiDoMu : doe met ons mee en meld u nu aan. Dat kan via deze link. U draagt dan ook bij om musici de kans te geven hun professie ook in Doesburg uit te oefenen en u biedt de bezoekers de mogelijkheid om hiervan te genieten.
Nieuwe donateurs krijgen als welkom gratis toegang voor 2 personen voor een concert naar keuze.

We zien u graag komend jaar weer in Doesburg.

Met vriendelijke groet,
Reinoud G. Egberts, voorzitter
handtek-reinoud
Logo 160bs.
Unsubscribe | Manage subscription
Secretariaat: Begoniastraat 33, 6982 CV Doesburg
facebook twitter website 
MailPoet