Stichting Doesburgse Muziekcultuur

Concerten in Doesburg Martinikerk en Gasthuiskerk


Beste muziekliefhebber,


We hebben het lang zonder live muziek moeten stellen vanwege de coronapandemie, maar nu lijkt er weer perspectief te komen. We hebben voor 17 juni aanstaande een concert in voorbereiding.

Noteer met potlood in uw agenda: 17 juni - Ensemble Arminico Tributo

Zodra het zeker is dat het doorgaat, krijgt u bericht van ons en gaat de kaartverkoop open. We verwachten u rond 1 juni daarover te informeren. Kaartverkoop is straks uitsluitend via www.stidomu.nl. Dan geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt…..

Kijk voor informatie ook op onze website www.stidomu.nl en onze Facebookpagina

We zien u graag terug bij onze concerten in een van de prachtige kerken van Doesburg.

Bestuur StiDoMu

Het concert

cropped-Stidomu-20210617-affiche-zonder.jpgBarokconcert door Armonico Tributo

op donderdagavond 17 juni 2021

om 19.30 uur

in de Grote of Martinikerk Doesburg

We hopen en gaan ervan uit dat we eindelijk weer eens van een mooi live concert kunnen genieten!
StiDoMu durft het aan nu dit concert te organiseren. Wel onder enig voorbehoud, omdat de regelgeving van de overheid leidend is.

De musici en het programma

Ensemble
De zes uitvoerende musici zijn oude muziek-specialisten, die zich in coronatijd hebben verenigd onder de naam Armenico Tributo (= Eerbetoon aan de Harmonie). Dit gezelschap wil in deze tijd samen de passie voor oude muziek blijven delen. De leden hebben gestudeerd aan gerenommeerde conservatoria in binnen- en buitenland. Er worden minder vaak uitgevoerde meesterwerken ten gehore gebracht. In het programma van 17 juni staan de viola da gamba en het klavecimbel centraal.

Uitgevoerd worden werken van G.P. Telemann (Ouverture in D), J.S. Bach (Klavecimbelconcert in f), J.G. Graun ( Concert in C) en van G. Muffat ( Sonate V, met wellicht de mooiste Passacaglia uit de muziekgeschiedenis).

    Logo 160bs.
    Unsubscribe | Manage subscription
    Secretariaat: Kastanjelaan 3, 6955 AM Ellecom
    facebook twitter website 
    MailPoet