Stichting Doesburgse Muziekcultuur

Concerten in Doesburg
Grote of Martinikerk

Matthäus Passion klinkt in Doesburg

Beste muziekliefhebber,
In deze derde nieuwsbrief informeren wij u over de vocale solisten en het barokorkest van het Luthers Bach Ensemble. We hopen u op 20 maart aanstaande om 15 uur in de Grote of Martinikerk bij deze bijzondere indrukwekkende uitvoering van Bachs meesterwerk te ontmoeten.

Doesburgs burgemeester Loes van der Meijs: 'Geweldig, dat dit nu weer mogelijk is in onze prachtige Martinikerk! Van harte aanbevolen!'

Met vriendelijke groet,
Reinoud G. Egberts, namens het bestuur StiDoMu
Poste stidomu-matthäuspassion-jpg


Matthäus Passion


Luthers Bach Ensemble

o.l.v. Tymen Jan Bronda
Roder Jongenskoor
Marc Pantus - regie

in de Grote of Martinikerk Doesburg
Zondag 20 maart - 15.00 uur

De vocale solisten


Agnes van Laar
David van Laar
Tobias Segura
Benedict Hymas
William Knight
Cressida Sharp
Matthew Baker
foto 1 Agnes van Laar
foto 2 David van Laar, altus II Aart Nieuwkoop
foto 3 Tobias Segura Peralta altus I
foto 4 Benedict Hymas
foto 5 Willim Knight
foto 6 Cressida Sharp
foto 7 Matthew Baker

De vocale solisten

Agnes van Laar (sopraan), David van Laar en Tobias Segura Alta (beide altus = countertenor) zijn alle drie jonge in Nederland opgeleide zangers, die zich van meet af aan hebben gespecialiseerd in de barokke muziekstijl. De andere solisten komen uit Engelstalige landen: Benedict Hymas (tenor-evangelist), William Knight ( tenor) en Cressida Sharp (sopraan) zijn geboren en opgeleid in Engeland, terwijl Matthew Baker afkomstig is uit Australië. Zij hebben allemaal ruime zangervaring opgedaan bij beroemde koren en dirigenten, zoals William Christie, Philippe Herreweghe, John Eliot Gardener en Jos van Veldhoven.
foto 8 Barokorkest LBE.LR

Het barokorkest

Sinds de oprichting in 2006 beschikt het Luthers Bach Ensemble over een eigen barokorkest, dat geformeerd is rond een kern van getalenteerde en gespecialiseerde professionele musici, en gedirigeerd wordt door artistiek leider Tymen Jan Bronda. De musici van het orkest bespelen authentieke instrumenten of kopieën daarvan.

Toegangskaarten en meer info

Toegangskaarten zijn digitaal te bestellen via de bestelknop of via onze website www.stidomu.nl. Lukt het u niet om digitaal uw concert te boeken of kunt u niet internetbankieren? We helpen u graag. Mail dan naar secretariaat@stidomu.nl of bel met Reinoud G. Egberts op 06 5367 1715
Kijk voor informatie over ons en onze concerten ook op onze website StiDoMu.nl en volg ons op Facebook.

Wilt u donateur worden? Donateurs hebben bij ons een streepje voor. Lees de info op de pagina donateurs op onze website.

Coronamaatregelen.
Lees op onze website over de coronamaatregelen. We houden ons aan de regelgeving vanuit de overheid. Zie op www.rijksoverheid.nl voor meer informatie.
Logo 160bs.
Unsubscribe | Manage subscription
Secretariaat: Kastanjelaan 3, 6955 AM Ellecom
facebook twitter website 
Email Marketing Powered by MailPoet