Gezocht: vrijwilligers en bestuursleden

Wie wil ons helpen?
De laatste jaren hebben we naast de gewone concerten elk jaar ook een of meer bijzondere evenementen georganiseerd, zoals de Matthäus Passion. Daar willen we graag mee doorgaan, maar dan we hebben hulp nodig, uw hulp. Zo zoeken we vrijwilligers die zo nu en dan bij een concert willen helpen om alles op rolletjes te laten verlopen, maar ook nieuwe bestuursleden, die willen meedenken over het beleid en bijvoorbeeld de publiciteit of een deel daarvan willen coördineren. U zou kunnen helpen op de volgende terreinen:

Publiciteit
Zowel iemand die pr-activiteiten wil plannen en coördineren is welkom als iemand die zelf op dat gebied actief wil zijn, bijvoorbeeld met Facebook, Twitter, of door contacten met de pers te onderhouden. Ook zoeken we mensen die affiches en flyers willen rondbrengen, zowel in Doesburg als in de omgeving.

Financiën
We zoeken iemand die contact met sponsors wil leggen en wil helpen subsidies aan te vragen.

Floormanager
De floormanager zorgt er samen met haar of zijn collega’s voor dat de concertlocatie klaar staat voor het concert. Ook zorgt deze voor de communicatie met de musici en met de vrijwilligers van de kassa. De floormanager is dus voor dat concert de spreekwoordelijke spin in het web.

Wat bieden wij u
Als dank voor uw medewerking aan een concert kunt dat concert gratis bijwonen of ontvangt u een vrijkaartje voor een ander concert dat u graag zou willen bezoeken. Ook voor uw activiteiten die niet rechtstreeks verband houden met een bepaald concert maken wij met u afspraken voor een of meer vrijkaarten voor concerten die u zou willen bezoeken.

Wilt u meehelpen of nadere informatie?
Stuur dan een berichtje naar info@stidomu.nl en we nemen contact met u op.