Info kaartverkoop

Kaartverkoop concertseries Grote of Martinikerk

I.v.m. corona zijn wij gehouden aan digitale verkoop  van de tickets. Lukt het u niet om digitaal uw concert te boeken of kunt u niet internetbankieren. We helpen u graag. Mail naar info@stidomu.nl of bel met Reinoud Egberts op 06 53 67 17 15

Kaartjes kunnen online worden gekocht via deze website als er een bestelknop bij het betreffende concert zichtbaar is. Daarnaast zijn toegangsbewijzen verkrijgbaar bij de entree van de kerk vanaf een half uur voor aanvang van het betreffende concert. * Donateurs van StiDoMu krijgen korting
* Jeugd tot 18 jaar: bij de meeste concerten gratis toegang.

Voorverkoop van kaarten voor sommige concerten zoals de Matthäus Passion is ook mogelijk bij de VVV Doesburg, Gasthuisstraat 13.

Online kaartverkoop Stidomu
Als u via onze website kaarten bestelt dan wordt u doorverwezen naar een externe site (Cango), daar bestelt u uw kaarten betaalt u via Ideal of creditcard.

Voor onze reguliere concertserie rekenen we € 1,50 transactiekosten per online bestelling van kaarten, ongeacht het aantal kaarten dat u bestelt.
Wij dekken hiermee de kosten die wij moeten maken voor deze dienstverlening (o.a. ticketsysteemkosten, bancaire kosten en transactiekosten).

Verkoop en privacy
Voor de koop van kaartjes via deze link zijn wij gebonden aan de wettelijke kaders die gesteld zijn voor de verkoop op afstand en we handelen ook zo in voorkomende gevallen. Ten aanzien van de privacy geven wij aan dat de gegevens die u invult zullen worden bewaard tot na de uitvoering van het concert waarvoor het toegangskaartje wordt gekocht en alleen zullen worden gebruikt door Stidomu om over het onderhavige concert te kunnen communiceren.

Indien u aangeeft dit te wensen bewaren wij uw e-mail adres om onze nieuwsbrief te kunnen toesturen en u op de hoogte te houden van andere door Stidomu georganiseerde activiteiten.