Kaartverkoop

Als u via onze website kaarten bestelt dan wordt u doorverwezen naar een externe site (Cango) waar het bestelproces wordt afgerond en waar u kunt betalen via Ideal of creditcard.

Kaartverkoop concertseries Grote of Martinikerk
Kaartjes kunnen online worden gekocht via deze website als er een bestelknop bij het betreffende concert zichtbaar is. Daarnaast zijn toegangsbewijzen verkrijgbaar bij de entree van de kerk vanaf een half uur voor aanvang van het betreffende concert.

* Donateurs van StiDoMu krijgen korting
* Jeugd tot 18 jaar: bij de meeste concerten gratis toegang

Voorverkoop van kaarten voor sommige concerten zoals de Matthäus Passion is ook mogelijk bij de VVV Doesburg, Gasthuisstraat 13.

Online kaartverkoop Stidomu
Als u via onze website kaarten bestelt dan wordt u doorverwezen naar een externe site (Cango) waar het bestelproces wordt afgerond en waar u kunt betalen via Ideal of creditcard.

Voor onze reguliere concertserie rekenen we € 1,50 transactiekosten per online bestelling van kaarten, ongeacht het aantal kaarten dat u bestelt.
Wij willen hiermee de kosten dekken die wij moeten maken voor onze dienstverlening (o.a. ticketsysteemkosten, bancaire kosten en transactiekosten).

Ten aanzien van de koop van kaartjes via deze link zijn wij gebonden aan de wettelijke kaders die gesteld zijn voor de verkoop op afstand en zullen ook in voorkomende gevallen als zodanig handelen. Ten aanzien van de privacy geven wij aan dat de gegevens die u invult zullen worden bewaard tot na de uitvoering van het concert waarvoor het toegangskaartje wordt gekocht en alleen zullen worden gebruikt door Stidomu om over het onderhavige concert te kunnen communiceren. Indien u aangeeft dit te wensen bewaren wij uw e-mail adres om onze nieuwsbrief te kunnen toesturen en u op de hoogte te houden van andere door Stidomu georganiseerde activiteiten.

Kaartverkoop Gasthuiskerk
Voor de concerten in de Gasthuiskerk vindt u op de website www.gasthuiskerkdoesburg.nl informatie over de prijzen en mogelijkheden van kaartverkoop. Daarnaast kunnen kaarten gekocht worden bij de VVV Doesburg, Gasthuisstraat 13 en een half uur voor het concert aan de kerk.